Yhdistyneen kuningaskunnan arvioitu saapumisaika kohteeseen Lincoln

Koska Lincoln on virallinen katedraalikaupunki ja Lincolnshiren kreivikunnan kaupunki, se on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suosituimmista matkakohteista. Matkustajat ympäri maailmaa vierailevat täällä uppoutuakseen Lincolnin tarinalliseen historiaan sekä sen kukoistavaan taide-, musiikki-, viihde- ja ruokakulttuuriin. Tämä alue tarjoaa monia nähtävyyksiä ja maamerkkejä, jotka kiinnostavat jokaista matkailijatyyppiä. Seuraavat tiedot on koottu, jotta matkustajat tietäisivät enemmän Lincolnissa vierailusta ja siitä, mitä heidän on tiedettävä Yhdistyneen kuningaskunnan ETA-ajasta Lincolniin.

Katsaus Lincolnin alkuperään ja varhaishistoriaan

Varhaisimmat todisteet ihmisen asumisesta Lincolnin alueella on ajoitettu rautakaudelle pyöreiden puisten asuinpaikkojen muodossa. Rooman valtakunta valloitti alueen vuonna 48 jKr. ja perusti sinne legioonalinnoituksen. Tästä kukkulan laella sijaitsevasta linnoituksesta kehittyi kokonainen siirtokunta, joka tunnettiin nimellä Lindum Colonia. Siitä kehittyi kukoistava asutus seuraavien vuosisatojen aikana.

Lincoln keskiajalla

Linconin alueelle saapui viidennellä ja kuudennella vuosisadalla germaanisia kansoja, jotka ylittivät Pohjanmeren Manner-Euroopasta. Kun viikinkien hyökkäykset alkoivat ja Danelaw perustettiin vuonna 886, Lincolnista tuli yksi viidestä East Midland Burroughsista.

Lincolnin alue kukoisti normannien valloituksen aikaan vuonna 1066 jKr. Normannien aikana kaupunkia laajennettiin ja linnoitettiin. Lincolnin linna rakennettiin vuonna 1068 Vilhelm Valloittajan johdolla. Vuonna 1092 rakennettiin Lincolnin katedraali. Vuoteen 1150 mennessä Lincoln oli yksi Englannin vauraimmista kaupungeista, ja sen talous perustui villan vientiin Flanderin alueelle. 1200-luvulla siitä tuli Englannin kolmanneksi suurin kaupunki. Vuosi 1409 merkitsi kaupungin nimeämistä lääninhallinnoksi.

Lincolnin lähihistoria

Lincolnin talous kukoisti teollisen vallankumouksen aikana. Tänä aikana alueesta tuli insinööritieteiden keskus. Se sai lempinimensä ”Tank Town” vuonna 1916, kun kaupunkiin rakennettiin ensimmäiset panssarivaunut.

Lincolnin siirtyessä 2000-luvulle alue jatkoi kukoistustaan. Se on säilyttänyt asemansa johtavana insinööritieteiden alalla, ja siellä sijaitsee myös yksi Yhdistyneen kuningaskunnan parhaista yliopistoista. Kaupunki tunnetaan Lincolnshiren alueen kulttuurin, taiteen ja viihteen keskuksena. Nämä ovat keskeisiä tekijöitä, jotka ovat vaikuttaneet siihen, että Lincoln on suosittu matkakohde matkailijoiden keskuudessa ympäri maailmaa.

Ruokailu Lincolnissa

Lincolnin alue on tunnettu ruokapaikoistaan. Alueen kävijöillä on laaja valikoima rentoja ja hienoja ravintoloita sekä monia take away -ravintoloita, joista valita. Näissä ravintoloissa on tarjolla kaikkea perinteisestä brittiläisestä keittiöstä kansainvälisiin ruokiin eri puolilta maailmaa.

Musiikki ja viihde Lincolnissa

Musiikkia ja muuta elävää viihdettä esitetään säännöllisesti Lincolnin alueella. Alueen pubeista ja teattereista suuriin konsertteihin ja ulkoilmafestivaaleihin, kaupungissa vieraileville on tarjolla paljon viihdemahdollisuuksia. Lincoln Performing Arts Centre on yksi parhaista paikoista sekä live-esityksille että elokuvanäytöksille.

Tyypilliset Lincolnin sääolosuhteet

Lincolnin alueella vallitsee lämmin, lauhkea ilmasto, jossa sataa vuosittain runsaasti. Vuoden keskilämpötila on 10,1 °C, ja alueella sataa vuosittain noin 729 mm.

Lincolnin huomattavat maamerkit ja suositut nähtävyydet

Lincolnin linna

https://goo.gl/maps/KdJpNySvyf4ZU33j9

Vilhelm Valloittaja rakensi 1100-luvun lopulla jKr. Lincolnin linnan, joka on yksi alueen suosituimmista matkailunähtävyyksistä. Se on tunnettu ainutlaatuisista ja epätavallisista piirteistään, kuten siitä, että sillä on kaksi mottia.

Lincolnin katedraali

https://goo.gl/maps/UTgutf4xFBkgSgJr6

Lincolnin katedraali, jonka historia ulottuu vuoteen 1092 jKr. ja joka on Lincolnin anglikaanisen piispan virka-asema, on yksi suosituimmista nähtävyyksistä, joihin alueen matkailijat tutustuvat. Jotkut historioitsijat arvelevat, että katedraali on korkealla tornillaan ohittanut Egyptin Suuren pyramidin maailman korkeimpana rakennuksena vuonna 1311.

Lincolnshiren elämänmuseo

https://goo.gl/maps/bzjNvQz55s5yqMv56

Museum of Lincolnshire Life -museossa on erilaisia kokoelmia, jotka keskittyvät Yhdistyneen kuningaskunnan Lincolnshiren alueen sosiaalihistoriaan. Se keskittyy vuosiin vuodesta 1750 nykypäivään.

Mitä matkustajien on tiedettävä Yhdistyneen kuningaskunnan ETAsta Lincolniin

Yhdistyneen kuningaskunnan sisäasiainministeriö on ottamassa käyttöön uutta ETA-järjestelmää Lincolnin osalta, ja se on tarkoitus ottaa kokonaisuudessaan käyttöön vuoden 2024 loppuun mennessä. Yhdistyneen kuningaskunnan ETA toimii ennakkotarkastusjärjestelmänä matkustajille, jotka tulevat Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ulkomailta. ETA-hakemukset on jätettävä verkossa, jossa ne käyvät läpi useita turvallisuustietokantoja, joiden perusteella määritetään, saako henkilö tulla maahan. ETA:n ensisijaisena tavoitteena on tunnistaa aiempaa rikollista toimintaa harjoittaneet henkilöt, jotka haluavat matkustaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Tämä on yksi tärkeimmistä hakemusten käsittelyyn liittyvistä näkökohdista. Matkustajien, jotka aikovat vierailla Lincolnissa ulkomailta käsin, on oltava tietoisia tästä saapumisjärjestelmästä sekä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan saapumisen ETA-hakemuksen tekemiseen tarvittavasta prosessista.

Syyt Yhdistyneen kuningaskunnan ETA-järjestelmän käyttöönottoon

Yhdistyneen kuningaskunnan ETA-järjestelmän täytäntöönpanon tavoitteena on parantaa Yhdistyneen kuningaskunnan rajavalvontaa ja laillista maahanmuuttoa koskevaa järjestelmää. Ohjelman on tarkoitus käynnistyä vuosina 2023-2024, ja arviolta 30 miljoonan matkustajan maailmanlaajuisesti odotetaan käyttävän järjestelmää liike-, matkailu- ja kauttakulkutarkoituksiin ennen maahan saapumista.

Tarvittavat asiakirjat Yhdistyneen kuningaskunnan ETA-lupaa varten Lincolniin

Jotta hakija voi hakea ohjelmaan ja täyttää ETA-vaatimukset, hänen on toimitettava voimassa oleva sähköpostiosoite ja biometrinen passi. Lisäksi heillä on oltava luotto- tai pankkikortti, ja heiltä edellytetään henkilökohtaisia tietoja, kuten matkustustiedot, syntymäaika ja asuinosoite.

Hakuprosessi

Lincolniin matkustavien on ymmärrettävä ETA-hakemusprosessi ennen lähtöä. Tällä hetkellä on 90 maata, joista tulevat matkustajat tarvitsevat sähköisen matkustusluvan, ennen kuin he voivat saapua Yhdistyneen kuningaskunnan rajoille. Britannian passinhaltijoiden ei tarvitse tehdä hakemusta digitaalisen järjestelmän kautta. Vuodesta 2024 alkaen ulkomailla asuvat Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaiset sekä Irlannin passin haltijat vapautetaan Yhdistyneen kuningaskunnan ETA-järjestelmästä.

Yhdistyneen kuningaskunnan ETA-vaatimuksia koskevat vaatimukset

Yhdistyneeseen kuningaskuntaan saapuvien matkustajien on täytettävä ETA-vaatimuksia, joihin kuuluu muun muassa voimassa oleva sähköinen passi maasta, jolla ei ole viisumipakkoa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan matkustamista varten. Ohjelmassa keskitytään vierailijoihin, jotka haluavat saapua Yhdistyneeseen kuningaskuntaan matkailu- ja liiketoimintatarkoituksessa sekä kauttakulkutarkoituksessa enintään kuudeksi kuukaudeksi tai 180 päiväksi. Hyväksynnän saamiseksi hakijoilla ei saa olla aiempia maahanmuuttorikkomuksia eikä rikosrekisteriotteita, joiden perusteella he voisivat olla uhka Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaiden turvallisuudelle. Yhdistyneen kuningaskunnan ETA-hakemusta on haettava ja jätettävä verkossa, ja maksu on maksettava hakemuksen jättämisen yhteydessä. Kun hakemus on jätetty, hyväksyntä on saatava ennen kuin matkustaja nousee Yhdistyneen kuningaskunnan lentoasemille suuntautuvalle lennolle.

Yhdistyneen kuningaskunnan ETA:n kattamat matkatarkoitukset

Matkailu-, liike- ja kauttakulkumatkat ovat Yhdistyneen kuningaskunnan ETA-sopimuksen soveltamisalaan kuuluvia matkustustarkoituksia. Tarkista ETAn usein kysytyt kysymykset. lisätietoja ohjelman yksityiskohdista ja hakuprosessista. Matkustajia, jotka aikovat vierailla Lincolnissa, kehotetaan lukemaan perusteellisesti Yhdistyneen kuningaskunnan ETA-matkustusohjelmaan ja tutustumaan siihen, kun he suunnittelevat matkaansa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Yhdistyneen kuningaskunnan ETA-lupaa Lincolniin kannattaa hakea ennen varausten tekemistä, jotta hakemusten hyväksymiseen on riittävästi aikaa.