Toimituskäytäntömme tarkoituksena on selittää sinulle, asiakkaalle, miten tarjoamme verkkosivustollamme tarjottavan käsittelypalvelun.

[1] uk-eta.com-sivusto on yksityinen, kolmannen osapuolen ETA-hakemusten tietojenkäsittelylaitos, eikä se ole millään tavoin sidoksissa Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukseen.

[2] Tarjottavat palvelut ovat seuraavat:

  • ETA-hakemusten tietojen syöttö ja käsittely.
  • Käsittely ja tilapäivitys samana päivänä.
  • Matkustusluvan vahvistus toimitetaan sähköpostitse
  • Hakemustietojen päivitykset ja tilannekatsaus 2 vuoden ajan ETA:n vastaanottamisesta.
  • 24/7 ETA-sähköposti- ja puhelintuki.
[3] uk-eta.com ei takaa, että hakemukset hyväksytään, vaan ainoastaan käsittelemme asiakkaan hakemustiedot ja yhdistämme ne ETA:n kotitoimiston järjestelmään.

[4] Asiakas on vastuussa pätevien ja tarkkojen hakemustietojen antamisesta, uk-eta.com ei ole vastuussa hylätyistä hakemuksista, jotka johtuvat asiakkaan antamista virheellisistä tai virheellisistä tiedoista.

[5] Kun hakemuksen tiedot on toimitettu, uk-eta.comilla on 24 tuntia aikaa käsitellä hakemus ja antaa asiakkaalle tilannetiedot. Palvelupyyntöjä ei hyväksytä, jos matkustusluvan vahvistusasiakirjaa ei ole toimitettu ennen kuin 24 tunnin kuluttua siitä, kun asiakas on toimittanut tiedot. Asiakkaalla on oikeus vaatia korvausta, jos hän ei ole saanut vahvistusasiakirjaa tai tilapäivitystä 24 tunnin kuluessa.

[6] Sisäministeriö voi laittaa hakemukset odottamaan useista syistä, ja näissä tapauksissa asiakaspalvelija ottaa yhteyttä asiakkaaseen koordinoidakseen mahdollista ratkaisua. Sama koskee myös hakemuksen hylkäämistä.

[7] Tässä tarjotut palvelut liittyvät ETA-hakemusten jättämiseen. Hakemusten käsittelykustannukset sisältävät kaikki palvelumaksut (enintään 100 dollaria), jotka riippuvat hakijan sijainnista. Emme ole sidoksissa Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukseen, sisäministeriöön tai UKVI:hen. Käsittelymaksu sisältää 10 puntaa, jotka maksetaan UKVI:lle ETA-luvan myöntämisestä. Voit hakea suoraan osoitteessa https://apply-for-an-eta.homeoffice.gov.uk/how-to-apply. Ostamalla palveluitamme asiakas suostuu maksamaan palvelumaksun tietojen syöttämisestä ja avustamisesta, joka sisältää pakollisen 10 punnan maksun, jonka uk-eta.com maksaa hänen puolestaan Home Officelle tai Yhdistyneen kuningaskunnan viisumi- ja maahanmuuttovirastolle ETA-järjestelmän maksusta.

[8] Asiakas antaa myös nimenomaisen valtuutuksen antaa uk-eta.com-sivuston hallinnoida hakemustietojaan ja tehdä hakemuksen hänen puolestaan sisäministeriön ETA-järjestelmään. Tietosuojakäytäntömme ja Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen Yhdistyneen kuningaskunnan ETA:ta koskevan tietosuojaselosteen mukaan osoitteessa: https://www.gov.uk/government/publications/electronic-travel-authorisation-eta-privacy-information-notice.

[9] Asiakas vakuuttaa, että hänellä on oikeus ja laillinen valtuutus maksaa esitetyllä luotto- tai pankkikortilla. uk-eta.com veloittaa toimitetulta luottokortilta yhden kokonaismaksun eikä ole vastuussa asiakkaan toimittamien luottotietojen laittomasta käytöstä.

Kun saman päivän käsittelypalvelumme on valmis, mukaan lukien viikonloput ja juhlapyhät, toimitamme tuotteen sinulle vain sähköpostitse.

Suosittelemme, että lisäät sähköpostiosoitteemme support@uk-eta.com valkoiselle listallesi, jotta sähköpostia ei hylätä liian täynnä olevien postilaatikoiden vuoksi.

PDF-tiedostoja voi lukea Adobe Reader -ohjelmalla, joka on ladattavissa ilmaiseksi.

Jos sinulla on kysyttävää toimituskäytännöstämme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@uk-eta.com. Vastaamme 24 tunnin kuluessa.

Jalostuspalvelumme katsotaan toimitetuksi sinulle, kun se lähetetään sähköpostitse. Suosittelemme, että otat mukaasi tulostetun kopion matkustusluvasta, sillä jotkin lentoyhtiöt saattavat haluta nähdä kopion siitä lähtöselvityksessä.